zondag 5 december 2021

Hello December? en Give away!

 Nee serieus? Ik weet niet hoe dat bij jullie is, maar hier vliegen de dagen echt razendsnel voorbij! Ze zijn gevuld met werken, workshops, oppassen, school en huiswerk. 's Avonds is het lampje helemaal uit en heb ik geen energie meer om ook nog maar iets te doen. Gelukkig heb ik nog genoeg voorraad wat ik hier kan laten zien:) Ik ben benieuwd waar ik jullie een plezier mee doe? Omdat het antwoord natuurlijk nog even op zich laat wachten, koos ik deze kaart. Intuïtief gemaakt, daar hou ik het meeste van. Go with the flow en mijn handen volgen.

Door alle activiteiten ben ik zelfs mijn blogverjaardag vergeten. In november bestond mijn blog 11 jaar! En natuurlijk wil ik dat niet ongemerkt voorbij laten gaan! Dus verloot ik onder de belangstellenden de E workshop 'Shiny Christmas'. Laat je even weten of je mee wilt dingen en hoe het verder 'moet' met dit blog? Wat vind je leuk om te zien of horen? Ik lees het graag!11 opmerkingen:

 1. Wat een pracht van een kaart is dit, Willy.
  Van mij mag je lekker zo doorgaan. Ik geniet van al het moois dat je hier laat zien en heb veel bewondering voor je werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou mijn voorgangster slaat eigenlijk de spijker op de kop, dit had ik ook in mijn gedachten. Dan zie ik jou kaart en dan denk ik hoe doet ze dat toch? Ik ben nog steeds te bang dat werk mislukt.
  Ik waag de stap om mee te doen.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt een hele mooie kaart gemaakt.
  Toevallig zijn mijn voornemens voor het nieuwe jaar meer met inkten, pasta en pigment-poedertjes te gaan doen. Dus ga lekker door.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd als jij iets plaatst kom ik even buurten, volg je blog al lange tijd en vind het altijd leuk om te zien wat jij maakt.
  Blijf maar lekker zo doorgaan, met vooral ook leuke berichtjes bij je mooie creaties plaatsen, want dat vind ik helemaal leuk.
  Ik wens je morgen een fijne echte verjaardag😉

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte met je blogverjaardag Willy!
  Nou wat mij betreft mag je gewoon doorgaan, want je inspireert mij altijd enorm!
  Je maakt zulke mooie creaties
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig, en een echte Willy, jouw stijl is zo uniek, ik herken je altijd meteen.
  Ik zou graag zien dat je blog doorgaat, ik blijf bloggen toch net wat leuker vinden dan Insta of Facebook. Al snap ik wel dat het als je het zo druk hebt, ook te veel kan zijn en dan zijn de andere opties een stuk sneller.
  En uiteraard ding ik graag mee naar jouw workshop verloting.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk dromerig! Maakt mij niet zoveel uit; ik hou van jouw kleurencombinaties... Verder mis ik in deze donkere dagen alleen vat zonneschijn... Lijkt wel of ik net niet genoeg energie heb om alles te doen wat ik wil... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh, nee niet stoppen met je blog, lekker doorgaan. ik geniet van de dingen die je laat zien en om te lezen.
  je maakt zulke mooie dingen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha Willy,
  de tijd gaat echt snel. Van harte met 11 jaar bloggen. Ik vind het net wat persoonlijker dan een Insta of FB. Daarom hoop ik dat je doorgaat en af en toe uitlegt hoe je iets gemaakt hebt. Het inspireert in elk geval.
  Ik laat de verloting even aan me voorbij gaan. Ik zie iemand in het rijtje staan die ik het meer gun ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kaart en Van Harte Gefeliciteerd met je 11 jarige blog verjaardag.
  Ik vind het heel leuk en fijn dat je dingen plaatst op je blog ik ben niet zo van de andere dingen kijken ......een blog update via email vind ik rustiger lezen..ook is het altijd super als je een tutorial plaats zoals bv toen van AS event..veel meegemaakt toen..Jouw stijl is zo anders van veel blogs en daarom zo leuk om te zien..en wil graag meer van je leren ..zo jammer dat je zo ver weg woont ander kwam ik workshops doen als het goed gaat.... Liefs en groetjes Holly.  BeantwoordenVerwijderen
 11. proficiat met je blogverjaardag, Willy. Het feit alleen al dat je'm vergeten was, zegt al gelijk hoe druk je het hebt nu. dus ik hoop dat je naar het einde v h jaar toe wat kan relaxen terug. De kleuren mix van dit paars, groen en blauw is supermooi hoor !

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!