Workshops

Top 2000 #2

 Ondanks de lege plekken aan tafel was het een fijn samenzijn, één met een lach en een traan maar vooral ook intens genieten van elkaar! In de ochtend maakte ik nog 'gauw' een bijdrage voor de top 2000 blogparty van Marit. Ondanks het kleine oppervlak, een dubbelgevouwen A10 enveloppe, was ik er toch nog zeker twee uur zoet mee :)


Het thema was snel gekozen, kleur. Het liedje is van Snelle en staat op nummer 1625 in de lijst. Niet echt mijn muziek, sorry, maar ik ging dit keer echt voor de titel. En de kleur is blauw. In het tweede jaar van de opleiding 'helend tekenen' zijn we bezig met de chakra psychologie. Het vijfde chakra, dat 'vishuddi' maar ook het keelchakra wordt genoemd, bevindt zich rond de nekwervels en het strottenhoofd. Dit chakra wordt geassocieerd met de kleur blauw en gaat over (zelf)expressie, communicatie en uiting van emoties. Dit hoeft niet alleen met woorden maar kan ook met beelden, dans of muziek. Lang leve het kunstzinnig werken!

3 opmerkingen:

 1. Fijn Willy dat jullie kerst zo goed was!
  Heel mooi deze creatie in het blauw!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal mijn kleur! En heerlijk toch even 2 uur weg in je zelf en je eigen creativiteit? Geniet er vandaag nog van! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig!! Zoals jij dit soort opdrachten kunt verbeelden, knap!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!