Workshops

Allen papier......

Deze week poste Marit haar laatste bericht voor Quirky Dutch Summer, jammer.....ik hou er wel van om een voorzetje te krijgen en nieuwe dingen uit te proberen. Deze week was de opdracht om iets te maken met één van de drie woorden, Quirky Dutch of Summer (of alle drie natuurlijk). Ik koos voor het thema Dutch, niet bewust maar gaandeweg kwam dit tot stand........

Eerst heb ik verschillende behang monsters in stukjes gesneden en opgeplakt, daarna heb ik er met de naaimachine een soort patchwork dekentje van genaaid. Toen kleine vierkantjes geknipt uit verschillende rood, wit en  blauwe papiertjes. Het meisje komt uit de daphne'sdiary net als de tekst. Nog een washi tape (hema, vind ik zóóó leuk) aan de linker zijkant geplakt en de pagina was af!
Ik ga alle pagina's nog bundelen tot een boekje. En nu???? In ieder geval ga ik na binnenkort iets creatiefs ondernemen met een paar bloggers die ik via QDS heb leren kennen en ik twijfel nog of ik mij op ga geven voor een nieuwe workshop bij Marit....niet omdat ik het niet leuk vind, integendeel!! Maar het is qua tijd wel vrij intensief naast mijn baan, huishouden en gezin. Aan de andere kant wil ik nog graag zoveel leren, dus wie weet...........

7 opmerkingen:

 1. Willy, wat een prachtige pagina heb je gemaakt, echt super ! Ik vind de tekst ook erg mooi net als het dekentje (iets om te onthouden). Eigenlijk heb je een combi gemaakt van alledrie de woorden (quirky=dekentje, dutch=de kleuren, summer=het meisje).
  Ik ga de vervolg workshop bij Marit wel doen, zou leuk zijn als je ook weer meedoet.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow een schitterende pagina, alles in een boekje zal prachtig zijn denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Willy! Geweldig! Wat een prachtige uitwerking, echt heel mooi

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dit een mooie uitwerking Willy! Dat frisse blauw (met wat rood en wit) en dat schattige figuurtje... het doet heel Hollands aan en is toch vernieuwend. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer een erg mooie QDS zeg, leuke tekst ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi samengesteld Willy...van de tekst ben ik echt onder de indruk!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi is deze pagina geworden Willy, wat een prachtig plaatje van dat meisje, hoe kun je toch zoiets vinden denk ik dan. Echt geweldig mooi geworden.
  Ik ga weer meedoen met de workshop van marit, maar verheug me ook op ons groepje,

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!