Workshops

Music......

Allereerst wil ik ook op dit blog (op mijn ANDERE blog had ik dit al gedaan....) iedereen bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige post, dit doet mij enorm goed! Ik probeer de draad weer op te pakken al voelt dat soms wat dubbel. Gelukkig vind ik veel afleiding in mijn hobby en nu we nog vakantie hebben kan ik mij hier helemaal aan overgeven.

Zoals gezegd zijn we in onze vakantie in Deventer bij stempel makerij de Voet geweest, echt een snoep winkeltje! Naast de stempel uit mijn vorige post kocht ik daar ook een stempel van een hoorn die mijn man graag wilde hebben. Zijn grote passie (naast mij, ha,ha...) is muziek. Van kind af aan speelt hij al op verschillende instrumenten en sinds een paar jaar speelt hij hoorn bij o.a. een fanfare en een symfonie orkest. Ik speelde al een tijd met het idee om een ATC voor hem te maken met als onderwerp "muziek". Ook kocht ik daar een boek van Art Specially gemaakt door "stampers Delight" voor ATC liefhebbers (een aanrader!) dus....inspiratie genoeg!

Eerst zocht ik op de site van de fanfare naar een mooie archief foto en printte deze op foto papier, daana heb ik bladmuziek bewerkt met wat gesso en disstres ink (pumic stone) en de stempel met de hoorn, toen een door kijkje gemaakt (een soortgelijk idee zag ik o.a. op het mooie blog van MARJA), de filmboy gestempeld op print papier en uitgeknipt en half voor de opening geplakt. Twee kleine driehoekjes uit een stukje behang geknipt en vast geniet, tekstje met de label writer gemaakt en tot slot nog een hartje geponst.
Op het blog van het Art Journey Design-team heeft Godelieve deze maand een super leuke uitdaging met foto's bedacht (klik HIER).

12 opmerkingen:

 1. Wauw Willy, wat is dit gaaf geworden, joh! Hartstikke goed gelukt; super dat doorkijkje, een heel mooi geheel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je veel op zo'n klein kaartje gekregen Willy en toch heb je ervoor gezorgd dat het niet rommelig is geworden. En hoe vind je man zijn ATC ?
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi gedaan met dat inkijkje! De filmboy past perfect bij het thema!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En bedankt voor het meedoen met de Art Journey challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die zal hij mooi vinden! Erg gaaf dat doorkijkje, Willy!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je meedoet met de challenge bij Art Journey! Het is een prachtige bijdrage geworden. De foto en stempel passen prima bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie ATC is het geworden, je man zal er wel blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weer een hele mooie pagina! :) Heb hem even aan mn moeder laten zien, ze zei meteen oh die foto ken ik haha. Ze vond hem ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, hoor! Geweldig thema natuurlijk, krijg er helemaal een muzikaal gevoel van! Top!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een hoop technieken voor zo'n klein werkvlak! Ziet er mooi uit! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een erg leuke bijdrage voor de Challenge van deze maand!

  groetjes Dianne

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!