Workshops

Los laten.......


Vorige week tijdens onze vakantie kwam het gevreesde telefoontje dat het het nu wel heel erg slecht met mijn vader ging. We hebben direct onze spullen ingepakt en zijn naar hem toe gegaan, anderhalf uur later hebben we hem definitief  moeten loslaten......

Van deze ATC heb ik er twee gemaakt, één heb ik mijn vader meegegeven en één bewaar ik in mijn vakantie boekje. De stempel kocht ik tijdens onze vakantie in Deventer bij de stempel winkel, een paar dagen voor zijn dood. Uit de meer dan 10.0000 afbeeldingen sprak deze mij het meest aan niet wetende dat een paar dagen later mij de betekenis pas duidelijk werd.....


9 opmerkingen:

 1. Ach Willy, wat vervelend! Het zat er aan te komen maar dan toch! Goed dat jullie dichtbij huis waren gebleven.
  Niets gebeurd zomaar, dat zie je aan de stempel die je koos. Wat een mooi idee dat je vader dezelfde ATC heeft meegenomen. Sterkte de komende tijd, ook al was hij op leeftijd het is toch je vader.

  liefs Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gecondoleerd Willy met het overlijden van je geliefde vader! Loslaten...zo moeilijk...De stempel is zeker heel bijzonder. Wat een mooi gebaar om je vader dezelfde atc mee te geven.
  Heel veel kracht en sterkte gewenst.

  Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gecondoleerd...
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gecondoleerd Willy met dit verlies. De stempel is heel bijzonder en heel mooi en je hebt het zo prachig verwerkt op deze ATC.
  Heel veel sterkte en kracht toegewenst in deze zeer verdrietige tijd.
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gecondoleerd Willy, met het verlies van je vader.
  Prachtige stempel heb je hiervoor gebruikt, ik vind het een heel ontroerende en veelzeggende ATC geworden.
  Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd.
  Liefs,Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Willy, gecondoleerd met zo'n groot verlies. Wat een prachtige manier om het loslaten te verbeelden en een kaartje aan hem mee te geven. Heel veel sterkte de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn condoleances Willy... Ik heb dit mooie stempel zelf ook, ik vind het stempel nu nog mooier door de betekenis die het voor jou heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Love this piece, WIlly...sad but beautiful Sorry for your loss. Hope you have lots of great memories to fill the hole in your heart!!

  Hugs,
  abby

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook van mij gecondoleerd Willy. Ik lees het nu en vind het zo mooi en speciaal dat je je vader eenzelfde kaartje meegaf. Veel sterkte.
  Mijn vader en moeder leven beiden nog. Pa hoopt dit jaar negentig te worden. Met zijn gezondheid gaat het niet best en maandag breng ik 'm naar het ziekenhuis voor opname. Ik hoop dat ze daar het vocht in z'n longen middels een infuus kunnen afvoeren en dat hij opknapt.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!