Workshops

blind tekenen.....

Allereerst wil ik iedereen bedanken die heeft gereageerd op mijn vorige post, mensen die ik niet "live" ken en toch met je meeleven, dat doet goed!! Ik probeer de draad weer op te pakken al voelt het soms wat dubbel...... toen ik de afgelopen week op een avond weer een beetje met m'n ziel onder mijn arm liep ben ik wat gaan blog hoppen en zag dat Marit tijdens mijn vakantie weer een leuke uitdaging had bedacht, nl. blind tekenen. Nu is tekenen één van de gaven die ik niet bezit maar dit wilde ik wel eens proberen......

Ik heb een leuk portretje opgezocht en met een potlood waar ik een stuk karton overheen had geschoven zodat ik niets kon zien ben ik gaan na tekenen. De zwarte lijnen in het portret zijn het resultaat en omdat er direct een tekst bij me opkwam besloot ik het kladje te verwerken in een Art journal pagina. Eerst heb ik de tekening verder ingekleurd met potloden en vervolgens heb ik het uitgescheurd en op een pagina van een tijdschrift geplakt die ik daarvoor met koperpoets heb bewerkt. Daarna heb ik nog wat stroken met tekst geplakt en dit alles bewerkt met was gesso en disstres ink. Nog wat rondjes geknipt, verkreukeld en in het midden vastgeplakt, tekstje met de label writer gemaakt en tot slot kwam zelfs de naaimachine nog op tafel. Het was weer heerlijk om te doen en ik was weer even helemaal van de wereld!
close up
Mijn model
Mocht je dit ook eens willen uitproberen klik dan HIER voor de uitleg en wat inspiratie........

7 opmerkingen:

 1. Ik had je vorige post gemist, ik heb vakantie en probeer niet steeds achter de computer te zitten. ik lees dus nu pas over je vader. Heel verdrietig, Willy. Ik heb beide ouders niet meer, dus weet wel ongeveer wat je meemaakt. Fijn dat je inde hobby afleiding kunt vinden. Wat een artistieke uitwerking heb je gemaakt! Ik vind het heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is heel mooi geworden willy, en wat een technieken!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh ik vind haar super geworden! Wat heb je haar mooi aangekleed, leuk met de rondjes en zigzag steken. M Je achtergrond vind ik heel mooi.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is super gaaf geworden Willy. Wat knap hoor. Ben er nog niet toegekomen om dit eens te proberen. Wel een leuk idee.
  Mooi ingevuld verder.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal toppie Willy, ik wist het ook niet van je vader, nog gecondoleerd, heel verdrietig deze periode. Maar wat afleiding nemen is knap dat je dat doet.
  Je meisje is echt gelukt, al lijkt zij niet op je voorbeeld.
  Wat zijn we toch geinspireerd deze zomer, heerlijke afleing.
  Veel sterkte en
  liefs Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is erg grappig geworden Willy! :)
  Ook een mooie tekst heb je weer gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig!!! Ik ga gelijk even snuffelen, bedankt voor de link Willy!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!