Workshops

De kop is eraf...

En ja hóór...het is niet alleen bij een goed voornemen gebleven, gisteravond ben ik begonnen aan de eerste pagina voor mijn dochters boek vol jeugd herinneringen. Nadat ik 's middags eerst mijn hele hobby hoek grondig had opgeruimd ben ik naar JOSEPHIENA gegaan, ze heeft naast een webwinkel ook een "winkeltje" aan huis en woont bij ons in het dorp, ideaal dus. Gewapend met een stapel papier en een scrap album keerde ik vol goede moed weer huiswaarts. Toen ik 's avond aan de slag wilde gaan moest ik er wel even weer inkomen hóór, het formaat, het werken met foto's het was een hele tijd geleden dat ik een lay out heb gemaakt maar uiteindelijk ben ik wel tevreden met het resultaat.

Het prachtige papier is van Bo Bunny, ik heb er zelf nog een extra bloem opgeplakt gemaakt van een pagina uit een oud boek, met een zwart olie pastel krijtje heb ik twee grote cirkels getekend, de rest spreekt denk ik wel voor zich. De lettertjes komen van Pinterest en je kunt ze vinden op mijn eigen board/printables, klik op de link in side bar van dit blog om naar mijn Pinterest te gaan.

9 opmerkingen:

 1. Leuke eerste pagina! Geen babyfoto's meer over sinds de vorige scraps? Haha maar deze is ook leuk hoor. Ben nu al benieuwd naar de rest. Lijkt me ook leuk om zoiets te gaan maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou je eerste pagina is al een topper!! Gaaf vind ik de indeling en de zwarte cirkels! Lijkt me heerlijk om een hobbywinkeltje in je eigen dorp te hebben..................
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige lay out, die zwarte cirkels met dat stiksel vind ik gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Willy, wat een goed begin!!
  Dit wordt echt hartstikke leuk enne......je bent het nog lang niet verleerd zo te zien!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Willy, nou je bent het zeker nog niet verleerd hoor, supermooi! Fijn om je blog ook weer te bezoeken overigens na zo'n lange tijd. Ik zie dat je goed bezig bent geweest. En ook een mooie nieuwe blog header! Wil je nog dat ik verder ga met de blogheader die ik je heb beloofd? Zeg het maar, beloofd is beloofd!
  Dikke knuffel, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf zeg! Deze eerste pagina smaakt naar meer. En wat heerlijk zo'n hobbywinkeltje 'om de hoek'!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk project, mooi gedaan hoor! De tekst Remember en de cirkels passen er ook zo goed bij. Mooi! Ik was dit weekend in Amsterdam, zoals gewoonlijk loop ik altijd even binnen bij de Vlieger voor papier en washi-tape. Zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er super uit! Kan me wel voorstellen dat je er in moest komen, maar het is erg gaaf geworden. Leuk die letters!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een mooie eerste pagina, Willy, dat belooft wat voor de rest van het boek!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!