Workshops

Nog meer goede voornemens.....

Ruim tien jaar geleden begon mijn papier verslaving met scrapbooken. Van alles heb ik op dat gebied gemaakt, zoals lay outs, mini boekjes, foto canvassen en kalenders. Later kwamen daar de kaarten bij en mijn laatste verslaving is het art journalen, mixed media en collages maken. Het scrapbooken verdween steeds meer naar de achtergrond en de foto's hoopten zich op.

Nu de oudste bijna 20 jaar wordt en plannen heeft het nest te verlaten begint het toch weer te kriebelen, ik wil ze iets meegeven een boekje met highlights uit hun jeugd. Bovendien heb ik in de loop der jaren een hoop nieuwe technieken bijgeleerd. In het vervolg zul je dus op dit blog ook wat scrapbook projectjes zien.!!

Ik heb er zin in!!

11 opmerkingen:

 1. Leuk idee! Ik ben begonnen met lay-outs, maar na vier dikke boeken vol te hebben gescrapt, kreeg ik zoiets van... waar laat ik het allemaal? kaartjes zijn tegenwoordig mijn hobby. Die stuur je weg en je maakt er iemand blij mee :) En de foto's verwerkt ik liever in een gedrukt album. Maar zo'n boek als jij wilt maken voor je kinderen is natuurlijk wel heel speciaal. Succes ermee en ik ben benieuwd naar je pagina's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat weer een superleuk idee, vond je scrappagina's altijd zo mooi! Ben benieuwd hoe dit weer zal gaan worden en zie het vast wel eens voorbij komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Willy, wat een leuk idee, heb dat gedaan toen de meiden het huis uitgingen.

  Wat heb je een mooie lo van je blogs, alleen ik heb zoveel problemen om er op te komen! Het duurt heel lang voordat ik kan scrollen of een berichtje geven. Heb je hier meer van gehoord?

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb geen probleem om je blog te openen hoor :)

  Leuk idee Willy. Dat wil ik nu ook al zo lang es doen, volgend jaar is mijn dochter ook het huis uit. Moet ik misschien toch ook maar tijdig aan beginnen. Ik heb nog een halve meter scrapbook papier liggen, dus dat is het probleem niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan niet wachten, ik vind het scrappen altijd zo mooi, maar ik heb het nog nooit gedaan (geen grote lay outs bedoel ik, want het kaarten maken en pimpen van dingen is ook een soort van scrappen natuurlijk......)
  Wie weet kan ik van jou nog wel wat leren, hi hi.......
  Jij hebt echt je eigen stijl, dus ik wacht vol spanning af.
  Tot gauw.......heel leuk idee trouwens.
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed idee, Willy. Ben benieuwd naar je creaties, veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeps stond vol typefouten, dus nog een keer. Kom maar op met je scrapprojecten. Zelf heb ik ooit 1 scrap lay out gemaakt. Dus misschien doe ik ideeen op bij je en krijg ik er ook zin in. Trouwens leuk idee om zoiets mee te geven aan de kids.

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuk idee! , ik ben ook ooit met scrappen begonnen, toen digitaal scrappen en nu helemaal verslaafd aan de inktjes en dergelijke,haha. Ben benieuwd wat er allemaal gaat komen, veel plezier alvast! Groeten karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat belooft wat! Ben nu al nieuwsgierig naar de rest.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik ben heel benieuwd naar wat je ervan gaat maken.
  zal best mooi worden!
  groetjes
  Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Twee zielen, 1 gedachte...ik heb het ook daadwerkelijk in actie omgezet. Ik kom snel eens bij je kijken. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!