Workshops

Art Journey meets Crafty Individuals

Een tijdje geleden ben ik op verzoek van Riitta Taari uit Finland ook in het Engels gaan bloggen, een hele uitdaging bleek:) Nu een aantal weken later moet ik bekennen dat dit me zwaarder valt dan ik dacht. Een paar simpele zinnetjes vertalen lukt me nog wel maar me goed uitdrukken in het Engels blijkt een nogal tijdrovende klus. Daarom heb ik besloten vanaf nu weer alleen in het Nederlands te bloggen, sorry Riitta :(


Dit weekend was er één vol 'vijftiger' feestjes :) Zo vierden vrienden van ons dat ze dit jaar samen honderd werden en en ook mijn vriendinnetje is al op de helft. Voor haar maakte ik deze one layer card. Sinds een aantal jaren geven we elkaar geen kado maar een belevenis. In het najaar gaan we naar een theater voorstelling van Kathinka Polderman en omdat dit toch wel een heel speciaal jaar is kocht ik ook nog een juweeltje :)

19 opmerkingen:

 1. Oooh, wat een top kaartje Willy!! Jaloers op je creativiteit....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een prachtige creatie Willy. Je kleuren, stempels, tekst! Super!! Het wordt tijd dat Art Specially for you uitkomt met werk van jou! Je verdient het .Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is fabulous. Superb stamping and a wonderful colour palette. Crafty hugs, Sandra x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow....pracht van een kaart voor de jarige. Vind de tekst ook zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie collage! Heerlijk om die stempels bij elkaar te zien op zo'n mooie achtergrond! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha ja, bloggen in het Engels valt zeker nog niet mee. Lijkt makkelijker dan het is. Geen schande dus dat je er mee stopt. Gelukkig stop je niet met het maken van prachtige kaarten! Dit is een juweeltje. En belevenissen zijn de beste cadeaus om te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig! En je hebt helemaal gelijk, in een vreemde taal schrijven is absoluut niet zo makkelijk als het lijkt. Iedereen is toch nog altijd het best in z'n moedertaal. Maar om te genieten van de foto's van je mooie kaarten hoef je gelukkig geen Nederlands te kennen.
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt gelijk hoor, het is niet je moedertaal en de vertaler geeft ook wel weer waarover je vertelt. Ik doe het alleen als ik meedoe met een Engelse challenge. Geweldige kaart voor je vriendin! Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is okee. Ik ben begonnen om Nederlands te leren ... :-)))) Wat een prachtige kaart hebt je weer gedaan!! Groetjes, Riitta

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohhh wat knap Riitta, Nederlands schijnt een hele lastige taal te zijn om te leren. Succes!!

   Verwijderen
  2. Hehe, een hele lastige taal inderdaad... Lezen is vrij makkelijk, schrijven moeilijk en spreken is onmogelijk!:-))Maar ik probere.

   Verwijderen
 10. mooie kaart en de tekst klopt als een bus !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi hoi Willy,
  wat een leuke kaart met een mooi gebaar!!!
  Ja in Engels een blogbericht maken is een hele klus kan me voorstellen dat het net iets teveel is!!
  Liefs van martha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig gedaan!
  Lieve groet, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooie en kunstzinnige kaart, ja ik kan je volledig begrijpen, daarvoor heb ik een tijdje geleden ook mijn ontslag gegeven als designer bij CB, de teksten schrijven namen meer tijd in beslag dan mijn werkjes waardoor de fun er vlug vanaf was, onze hobby is nog steeds stempelen etc maar geen talen he Willy, fijn dat Riitta Nederlands wil leren, ze is dan ook een hele lieve Dame ( heb haar al een paar keer ontmoet!!)
  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, Maria! Het zal nog jaren voordat ik kan goed Nederlands te spreken...

   Verwijderen
 14. Loving this card Willy. Great combination of elements and it all works really well. Jean x

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!