Workshops

Kleuren

Gistermiddag heb gezellig een middag bij Annieta aan de keukentafel gekleurd. Zij is hier echt een kei in en omdat ik nog wel wat tips en tricks kon gebruiken was ze bereid mij een privé workshop te geven, hoe lief! Om haar hier voor te bedanken nam ik wat lekkers mee voorzien van een ATC. Deze mini (8,9x6,4cm) kaartjes zijn ideaal om aan een kadootje te hangen!


Op het kaartje plakte ik een pagina uit een tijdschrift, daarna bracht ik met een oud bankpasje een dun laagje modelingpaste aan. De stempels werden gezet met zwarte stazon en vervolgens sponste ik het kaartje vol met distress ink (spiced marmelade en Picked raspberry) Daarna spoot ik er water over om de kleuren mooi te laten blenden. Kleur en doodles zorgden tenslotte voor de finishing touch.

Gebruikte Art Journey stempels: Eyes en Brushes & Pencils


5 opmerkingen:

 1. Gezellig een middag samen aan de freubel.
  En wat een mooie kleuren heb je voor deze ATC gebruikt, Willy. Erg leuk geheel geworden zo!


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig ATC'tje heb je gemaakt. Zo'n klein kaartje is zeker perfect voor aan een cadeautje. Je hebt weer hele mooie kleuren gebruikt. En, heb je veel geleerd tijdens je privé workshop?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zo'n prive workshop! Kleuren is minder makkelijk dan het lijkt! Je ATCtje is prachtig! Zal ze leuk hebben gevonden! Groetjes Maja.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi Willy,
  Wat leuk dat je les hebt gekregen,laat je het resultaat ook nog zien?
  Mooi is dit labeltje, echt in jouw stijl!
  Liefs van Martha

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!