Workshops

Naambordje

Hebben jullie ook zo'n zin in het ARTSpecially event? Dit jaar mag ik er workshops geven, superleuk maar ook best een beetje spannend natuurlijk! In het kader van een goede voorbereiding is het halve werk, maakte ik vanochtend dit naambordje.


De set Alphabet kwam hierbij perfect van pas! Verder gebruikte ik stempels van de set Freya, Ben en Girl and Cat welke natuurlijk allemaal zijn te verkrijgen bij de stand van Art Journey!

12 opmerkingen:

 1. Wat een mooie! Maar ik hoop je aan je mooie "toetje" te herkennen :)! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dit mooi Willy! Niet zenuwachtig zijn hoor...dat komt zeker goed, met al jouw ervaring! Ik hoop je even te zien zaterdag, lijkt met zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas kom ik niet.
  Wat een leuk kaartje heb je gemaakt.
  Pas echt precies bij jou en jou stijl.
  Heel veel succes en ook veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig naambordje, dat zal leuk staan op de workshoptafel! Kan me voorstellen dat het best een beetje spannend is, maar je hebt al meer workshops gegeven en het gaat vast allemaal heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi Willy,
  Zeker superspannend voor je op de beurs workshops te mogen geven, het bordje vind ik zo leuk in de mooie stijl van jou gemaakt, veel plezier! Ooit zal ik er ook heengaan, maar helaas het valt bijna altijd in mijn werkweekend net als nu dus, hopelijk komen er veel deelnemers en is het gezellig!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een workshop geven lijkt mij superspannend! Succes met de voorbereidingen. Kan ik alvast een plekje (drie plekjes eigenlijk, hihi) reserveren ;-) Mariken, Larissa en ik komen zaterdag naar de ARTSpecially. Lijkt me hartstikke leuk om jou daar te ontmoeten. Tot zaterdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtig naambordje Willy! ik kom zaterdag even bij je kijken, samen met nog 3 dames, hopelijk kunnen we even bij je aanschuiven!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  ดูหนังออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!