Workshops

Art Journey challenge #106

Jeeeehhh time flies, de laatste tijd weinig blogtijd :( Druk met workshops en andere leuke en minder leuke verplichtingen. Zo aan het eind van het jaar loopt mijn agenda altijd ongemerkt weer vol! Maar vandaag start er dus weer een nieuwe challenge op het Art Journey design-team blog, gelukkig had ik mijn voorbeeld al een tijdje klaar.


Anne koos als onderwerp 'mens & dier'. Art Journey heeft er genoeg van in haar collectie, dus de keuze is reuze :) Ik pimpte er een kleine agenda mee op. Leuk als je ook (weer) mee doet! Op ONS blog vind je zoals gebruikelijk de 'regeltjes' en nog meer inspiratie!

7 opmerkingen:

 1. Herkenbaar, dat je agenda vol loopt aan het einde van het jaar, hier net zo.
  Prachtig gedaan, die agenda op deze manier pimpen, veeeeeeeel leuker in je tas of in een hoekje in de kamer!
  Je hebt een mooie combinatie van stempels gebruikt.

  Het is November, dat betekend nog 3 werken, dan komen mijn moeder en ik naar je toe, zijn in!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja een volle agenda, wie kent het niet. Maar dan is het wel héél leuk als je zo'n mooie agenda voor de dag kunt halen. Super gaaf gedaan, Willy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Life is so busy but so nice to see you have an inspirational place to keep it all together Willy. Wonderful adaptation. Creative Hugs Tracey xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige uitwerking van het thema mens en dier! Superleuk ook om daar je agenda mee op te pimpen. Zo krijgt die opeens een hele andere uitstraling.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi Willy
  Wat eeen mooie cover en dat meisje op de vleugels van die uil vind ik geweldig!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh dat is gaaf om daar je kaft van je agenda van te maken! Zo vrolijk en mooi en daar kan je het hele jaar van genieten... Sterkte met de minder leuke dingen en geniet zoveel mogelijk van de rest! Alvast een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooie cover voor je agenda! En ja, eind van het jaar...ik heb mijn challenges al af, dat geeft al rust. Kan ik me concentreren op een knustelweekend met Monique en de meiden, mijn verjaardag, Sint, kerst noem maar op! Ik blok soms dagdelen in mijn agenda voor mezelf. Heerlijk is dat!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!