Workshops

Labyrint

 Pffff, ik kom de laatste tijd maar niet aan het bloggen toe. En dat terwijl ik op 18 november mijn 10 jarige blogverjaardag vier, veel te jammer om te verwaarlozen! In januari dit jaar ben ik begonnen aan een nieuwe opleiding 'de kracht van het tekenen'. Dit is een tweejarige opleiding voor genezend tekenen, misschien had ik het al verteld hoor. Super leuk en interessant maar het vraagt ook veel van mijn tijd, lees: veel leuk huiswerk :) 


Zo hadden we laatst een les over loslaten en toe laten. Deze les ging over spiraalbewegingen, de in- en uitgaande beweging van geboren worden en sterven als symbool van onze levensweg. Labyrinten en doolhoven. Een Labyrint kent maar één weg naar de kern, in een doolhof kun je verdwalen. Ik kon het niet laten om deze huiswerk opdracht naar mijn eigen 'stijl' te vertalen en tekende een Labyrint in mijn altered book. 

4 opmerkingen:

 1. Lijkt me een gave opleiding; weer ergens helemaal induiken... Mooie spread ook; alleen al vanuit grafisch oogpunt vind ik een labyrint mooi en apart... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw....en wat een super gave creatieve vertaling, Willy. Heel mooi gedaan, joh. En die opleiding lijkt me helemaal wat voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig dit labyrint, Willy!
  Knap gemaakt en wat goed dat je zo'n opleiding volgt daar zal je veel steun aan hebben!
  Fijne dag liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend Willy, zo knap zoals jij de opdrachten weet te verwerken in jouw eigen stijl!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!