Workshops

kadootjes

Zoals gezegd kwam ArtSpecially onlangs uit met een prachtige serie nieuwe stempels ontworpen door Geralda. Wij als design-teamleden mochten er al even mee spelen. Ik wist direct dat ik hiermee iets voor Mila wilde maken.

Het is een zgn Instagram bragbook, maar dan anders. Achter het tafereeltje zitten allemaal mooie foto's van haar 'verstopt'. 


En maakte ik een tandendoosje (jaaa ze heeft er al twee:) van een camembertdoosje. Het eekhoorntje heb ik grijs gemaakt omdat ik dacht dat het een konijntje was haha.

7 opmerkingen:

 1. Wat gaaf zeg, dat album. EN dat tandendoosje is ook een heel leuk idee. Had je gelezen dat wij ook opa en oma worden? Als het goed is over een kleine 3 maanden. Zo leuk lijkt me dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En dat fotoboekje kan aan de muur opgehangen worden?? Wat een ontzetten leuk iets weer, echt iets wat jij gemaakt hebt.
  Jullie zijn lekker aan het genieten van Mila denk ik? Leuk hoor, blijven doen, ik hoor van mijn moeder altijd dat het héél hard gaat, dat groeien van de kleinkinderen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn allebei zo mooi! Ha ik moet wel lachen om dat konijntje; ik maakte wat met het vosje en de een ziet er een hond en de ander een beer in... Maar alle gekheid op een stokje; Geralda heeft weer heel mooie stempels gemaakt waar we nog veel moois mee kunnen maken! Geniet van je zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooi en leuk album. ik wist niet wat het was een bragbook.... nu wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw...ziet er weer super gaaf uit, Willy!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is really adorable Willy!!! I adore both creations inspired by your little Mila :)
  Happy Tuesday and crafting :D
  Corinne x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had deze op Insta gezien, ben van allebei helemaal weg!! Hihi, jouw konijntje is dus een eekhoorntje, maar ... die heb je ook in het grijs hoor (Amerika)! Dus helemaal prima.
  Ik heb mijn kleurprojecten af en ga toch echt aan jouw miniboekje beginnen binnenkort, heb er zin in!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!