Workshops

Workshop to go!

Sinds december is het angstvallig stil in het tuinatelier. Ik bedoel, geen workshopactiviteiten, want echt stil was het niet. Zo heeft handyman de vloer geïsoleerd, heb ik de wand geschilderd, opgeruimd, gesopt en al mijn stempels opnieuw gesorteerd. Deze keer niet op merk maar op thema, zie HIER. Weken waren we er zoet mee maar uiteindelijk ben ik superblij met het RESULTAAT! Helaas mag ik nog steeds nog steeds geen groepen ontvangen, daarom bedacht ik een workshop to go! Tja als Mozes niet naar de berg kan :)


In de box zitten alle spulletjes die je nodig hebt om dit ieniemienie boekje (6x6cm) te maken inclusief superleuke opdrachtjes om je creativiteit te stimuleren. Het enige wat je zelf nog toe moet voegen is een beetje gesso of witte verf, lijm en een zwarte fineliner of potlood. Het bleek een schot in de roos, inmiddels zijn er al heel wat pakketjes bezorgd, zooo leuk! Ik kreeg er echt weer energie van! Kan jouw creativiteit ook wel een boost gebruiken? Op mijn SITE lees je hoe je de workshop kunt bestellen.


Dit is de buitenkant van het boekje en een glimp van de binnenkant.


Less materials, max creativity and fun!

4 opmerkingen:

 1. Het filmpje van opruimactiviteit heb ik bekeken. Wat een geluk dat je niet zoveel stempels hebt ;-)
  Maar het zal een heerlijk gevoel geven. Hopelijk is het eind in zicht en kun je snel weer mensen ontvangen in je workshopruimte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Organiaeren hoort ook bij onze hobby he Willy
  Ik heb ook al zo vaak de boel op de schop genomen, maar sinds een tijdje ben ik echt tevreden
  Hopelijk kun je snel weer in je hobbyruimte workshops gaan geven, dit boekje is al een mooi begin...
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het super, dit kleine boekje, het ligt klaar!!! Ik hoop ook dat er binnenkort weer meer mag, dan kun je weer gezellig met je cursisten samenzijn in je verbeterde ruimte. Wat netjes georganiseerd heb je je stempels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er weer bijzonder attractief uit! Moet nog verder met het opruimen in mijn hobbykamertje, maar ik gebruik ook gelijk heel wat van de dingen die ik tegenkom, dus dat kan wel eens een heel lang proces worden :) Geniet van je weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!