donderdag 22 april 2021

Presentatie

 Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover! Nadat het een aantal keren was uitgesteld vanwege de maatregelen, mocht ik mijn presentatie geven. De presentatie hield in dat je in het kort iets vertelde over je eerder geschreven scriptie, een opdracht voor de groep en je eigen kunstzinnige verwerking mbt tot het onderwerp. In mijn geval: Kleurenenergie!

Ondanks de zenuwen, ging het goed. Ik genoot van de andere presentaties, het lekkere eten, de klankschalensessie (waar we onszelf op trakteerden:)) en het samenzijn! Na een lange fijne dag sloten we de dag ritueel af bij het vuur. Ik kijk uit naar jaar twee!


Bij de opleiding voor therapeutisch, genezend tekenen leer je de verborgen taal van tekeningen – de tekentaal – herkennen, begrijpen en hanteren. Aan de hand van je eigen kunstzinnige proces maak je een persoonlijke ontwikkeling door, terwijl je je beroepsmogelijkheden vergroot. Het is een praktische, tweejarige aanvullende beroepsopleiding, geaccrediteerd door de KTNO en LVPW.
Bron: Als de zon


5 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je een presentatie hebt gegeven Willy!
  Zo te lezen was het fijn met elkaar en het zal ook best leerzaam zijn geweest!
  Fijne dag liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik las het op Insta, heel blij voor je dat het zo goed ging en dat je er zo van kon genieten. Iets wat echt bij je blijft, denk ik. Ik hoop dat je met deze opleiding veel zult kunnen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Me time, soms ben je zo blij dat je gekozen hebt voor bepaalde dingen.
  Ik denk dat deze cursus heel goed bij je past.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. goed gedaan, Willy. Ben blij voor je.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!