dinsdag 3 augustus 2021

Tja...

Dan zijn we zo maar weer een paar weken en heel wat werkjes verder. Werkjes die ik ´moet´ en móet maken wisselen elkaar in een redelijk constant tempo af. En dat is fijn, het houdt me gaande en zorgt ervoor dat wat ik van binnen voel zijn weg naar buiten mag vinden.

Beelden helpen én stimuleren om die plek te vinden waar je alleen met taal niet bijkomt. Het is het 'haakje' wat je soms nodig hebt. Ik ben benieuwd hoe jij dat ervaart?

5 opmerkingen:

 1. Ik begin juist te piekeren als ik begin en toch ontspant het op de een of andere manier. Dit is prachtig ook al is de aanleiding niet mooi maar je vindt telkens weer het ophanghaakje.
  Dikke knuffel, liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat heel knap, dat je dat vast kunt leggen door creatief te zijn. Op die manier ben ik niet zo vaak bezig met de hobby. Daarom bewonder ik dat zo, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig gemaakt Willy
  Ik begrijp wat je bedoeld alleen heb ik dat niet zo met kaarten maken, bij mij is he meer met schilderen en kleur aanbrengen en het is er ook niet altijd, maar ik herken he wel!
  Het is een mooie uitlaatklep
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi deze pagina's. Jij laat creativiteit en gevoel heel knap samenvloeien, ik heb dat niet altijd, het ligt erg aan in welke stijl ik werk of moet werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful. I hope you’re well.
  www.rsrue.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!