zondag 13 maart 2022

Afronden

Na ruim twee jaar rond ik in april de opleiding tekentherapie af. Het zal wel even wennen zijn, ik had het er maar druk mee. De combinatie leren, werken, de workshops en alles wat er de afgelopen jaren in ons leven is gebeurd. Toch ben ik blij met de keuzes die ik heb gemaakt. Het heeft me zoveel gebracht! De afronding van het tweede jaar bestaat uit het maken van een (geschreven) workshop of lessenreeks en een presentatie over je ontwikkeling. De workshop ligt nu ter beoordeling bij de juf, maar van de gasten (ik heb hem al gegeven:)) kreeg ik een dikke voldoende voor de workshop 'contact met moeder Aarde'


In de ochtend behandelden we wat theorie over het wortel chakra, afgewisseld met een intuïtieve tekenopdracht en lichaamswerk. Na de lunch verwerkten we het thema creatief in een oud boek. 


En nu is het tijd voor de volgende stap. Ik heb mijn baan vaarwel gezegd, met mixed feelings weliswaar maar het voelt goed. Ik ben benieuwd wat deze nieuwe fase me gaat brengen! 
4 opmerkingen:

 1. knap hoor dat je bijna zover bent! heel veel succes met je vervolg stappen.
  je pagina in het boek vind ik een mooie compositie.
  groetjes Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik twijfelde niet aan jouw slagen, natuurlijk zou dat gebeuren. Dit past zo goed bij je! Deze pagina's zijn echt weer zo gaaf, ik vind ze prachtig. Heel veel succes met wat er op je pas komt, Willy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gemaakt Willy!
  Knap dat je die cursus hebt gevolgd
  Ook knap dat je je leven een wending hebt durven geven, veel succes met wat je gaat doen!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je nu de opleiding afgerond hebt! Wel een stap om je baan op te zeggen; zal zo raar zijn de eerste tijd... Ik wens je succes in de volgende stappen! En kijk graag met je mee... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!