zondag 2 oktober 2022

Bey bey mooie lange warme zomer!

 Jeeeeh is het echt waar dat ik in juni hier voor het laatst iets gepost heb?? Leuke opening maar natuurlijk was ik me er wel van bewust :) Het actief opstarten van mijn oude trage computer (ik blog nog steeds niet via mijn mobiel, jij?), het warme mooie zomerweer, de fikse verbouwing (waar we nog steeds in zitten) en de workshops weerhielden me ervan. Er is dus heel wat bij te praten!


maar ik denk dat ik dat maar oversla :) Laat ik gewoon de draad weer oppakken. Vorige week was ik met lieve handyman een weekje in België, de reden was dat ik werd uitgenodigd door Chantal Verhoeven om een workshop te komen geven. Superleuk, daar maakten we maar gelijk een minivakantie van! De workshop was een groot succes, de deelnemers (21 vrouw!) waren super enthousiast. In de ochtend maakten we drie kaarten uit de workshop 'colorful Cards' waarvan dit voorbeeld er één is. Ik gaf de workshop al een aantal keren thuis. Zodoende had ik zelf al flink geoefend en wist ik bijna zeker dat het in de smaak zou vallen. Maar zo'n grote groep, daar had ik vooraf wel wat buikpijn van haha. Achteraf helemaal niet nodig, want de dames waren heel ervaren, super aardig en ze leverden prachtige werkjes af!! In de middag gingen we aan de slag met een deel van het inspiratie café: drieluik


Beide workshops zijn ook digitaal te volgen, meer info vind je op mijn nieuwe website: www.bewustdoen.com. De oude website is nog tot eind van dit jaar in de lucht daarna vervalt deze. Ik ben trouwens benieuwd wat je van de nieuwe site vind? Het blijft voor mij een beetje zoeken hoe ik de twee vormen, beeldende therapie, en de creatieve/intuïtieve workshops naast elkaar op één site aanbied. Nu, ik sluit af met een kleine collage van de hoogtepunten van deze vakantie: Bos, zee en natuurlijk het mooie Gent!


Tot de volgende keer! 
 

6 opmerkingen:

 1. Dat zijn gezellige dagen geweest, zo te zien!
  En ja, ik werk mijn blogrondje ook nog gewoon op m'n laptop af en niet op m'n mobiel. Al is het geen oude diesel en gaat tie lekker snel ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige creaties Willy!
  Wat leuk dat je zo'n grote deelnemersgroep voor de workshop had!
  En gezellige zo'n vakantie
  Je blog ziet er mooi en duidelijk uit,
  ik gebruik de pc om blogberichten te plaatsen en blogberichten lezen doe ik met mijn tablet werkt goed
  Fijne tijd , liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh joh, Gent, daar heb ik zulke mooie herinneringen aan, wij zijn er geweest rondom de kerst tijd en het was er erg sfeervol. Heb je nog "Gentse neuzen" gegeten, een lekker jellyachtig snoepje/bonbonnetje, geen idee hoe ik het moet benoemen Ed ook niet maar zegt net "wel lekker" ha, ha.
  Mooie kaart en fijn dat het zo goed is gegaan met je cursus.
  En ja, ik blog ook liever op mijn computer, daarom doe ik zomers niet zo veel omdat we dan vaak op de camping zijn.
  Liefs en groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuk uitstapje heb je gemaakt naar Gent voor een workshop. EN dan nog wel 21 deelneemsters. Het waren ook vast en zeker weer mooie workshops. Heel slim om er een paar dagen aan vast te knopen. Gent staat ook nog op ons lijstje van steden die we willen bezoeken.
  En nee ik blog het liefst op mijn laptop, lekker op schoot, terwijl Peter tv kijkt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bloggen via mijn mobiel doe ik ook niet. Wel volg ik je ook op FB en Instagram, soms via mijn mobiel en soms via de computer en zag dus al dat je workshop zo'n succes geweest was en hoe jullie via je mooie foto's lieten zien dat er flink genoten is! Genoten heb ik ook weer van je Nature colors workshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een supersnelle reactie van mij, hahaha. Wat een prachtige creaties en fijn dat jullie zo genoten hebben in Gent. Wat het bloggen betreft, ik blog op de laptop. IPad of telefoon dat wordt me te priegelig, ik zit er aan de laptop een stuk ontspannener bij.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!